Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Ludovic Orban „uită” că a fost premier, tot cu Predoiu la Justiție: „Pare că dosarul 10 August este tergiversat premeditat”

Fostul președinte PNL Ludovic Orban susține că dosarul violențelor jandarmilor de la mitingul Diasporei – organizat în 10 august 2018 la îndemnul lui Rareș Bogdan (la acea dată jurnalist, dar cooptat de liberali și ajuns între timp europarlamentar) – pare să fie „tergiversat în mod premeditat”.

Orban „uită” însă că în timpul mandatului său de premier, ministrul de Interne de atunci, Marcel Vela, a promis să desecretizeze toate documentele legate de violențele jandarmilor, însă nu a făcut întru totul acest lucru.

Mai mult, ministru al Justiției era tot cel de astăzi, Cătălin Predoiu, sub domnia căruia Giorgiana Hosu a ajuns procuror-șef la DIICOT și a clasat dosarul 10 August, pentru ca ulterior să infirme decizia, dar să trimită dosarul la instanța care nu era competentă, ca să mai tragă de timp. 

Motivarea judecătoarei confirmă: Fosta șefă a DIICOT, Giorgiana Hosu, a pus cruce dosarului „10 august”
Dosarul „10 august”: Foştii şefi ai Jandarmeriei, repuşi sub urmărire penală

„Exact ca în cazul dosarului Revoluției, dosarului mineriadei din 14,15 iunie, care sunt amânate la calendele grecești, pare că și dosarul 10 august este tergiversat în mod premeditat pentru a nu se afla adevărul și pentru a scăpa vinovații de pedeapsă. Ceea ce este cel mai revoltător este faptul că pentru huliganii care au agresat jandarmerița justiția s-a mișcat repede, condamnându-i definitiv pe făptași, în timp ce în cazul decidenților care au provocat violențele justiția bate pate pasul pe loc. PNL-iști, astăzi, 10 august, nu vă crapă obrazul de rușine de cârdășia cu PSD?”, a scris Orban, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Generalul Ciucă, la 4 ani de la violențele jandarmilor și tărăgănarea dosarului 10 August: „Cei vinovați să fie trași la răspundere”
49 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv