Dinamo Bucureşti este pe locul 3 în Liga I, după 23 de etape, rezultat remarcabil în condiţiile în care Ionuţ Negoiţă, patronul echipei, şi-a propus să-i ţină pe “alb-roşii” la un nivel low-cost, din cauza lipsei de lichidităţi.

4030_file1_thumb1

Chiar şi aşa, dinamoviştii sunt convinşi că pot încheia campionatul pe podium şi pot bifa o nouă prezenţă în cupele europene. De altfel, cu un astfel de vis s-au prezentat cei mai mulţi dintre elevii lui Mircea Rednic la reunirea de luni.

24 de jucători au răspuns prezent la apelul tehnicianului dinamovist. Fotbaliştii pe care se bazează Rednic în acest moment sunt portarii Justin Popescu, Vitautas Cerniauskas, Gabriel Abraham, Victor Rîmniceanu şi Vlad Muţiu, fundaşii Sergiu Hânca, Andrei Marc, Miha Mevlja, Ante Puljic, Steliano Filip, Laurenţiu Corbu, Constantin Dima şi Vlad Georgescu, mijlocaşii Cosmin Matei, Paul Anton, Ionuţ Nedelcearu, Bogdan Gavrilă, Antun Palic, Ionuţ Şerban, Dorin Rotariu, Andrei Tîrcoveanu, Valentin Lazăr şi Valentin Costache şi atacantul Robert Moldoveanu.

Mai mulţi jucători au lipsit motivat, printre ei şi atacanţii Marcel Essombe şi Harlem Gnohere, jucători care vor ajunge în Bucureşti abia luni seară.

Chiar şi aşa, oficialii lui Dinamo anunţă că este foarte posibil ca lotul să fie remaniat masiv în următoarea perioadă. Sunt mulţi jucători precum Essombe, Gnohere, Cosmin Matei sau Dorin Rotariu, care au oferte din străinătate. De asemenea, Patrick Petre, fiul lui Florentin Petre, ar putea renunţa la colaborarea cu Dinamo pentru a se alătura proiectului lui Gică Hagi de la Viitorul Constanţa.

În schimb, Dinamo vrea să aducă mai mulţi fotbalişti liber de contract, pentru a-şi asigura un lot pe măsură în cazul în care se rezolvă plecările amintite.

Dinamoviştii vor efectua marţi vizita medicală, iar de miercuri vor pleca într-un cantonament la Izvorani. În perioada 20 ianuarie – 3 februarie dinamoviştii vor efectua un cantonament în Cipru, perioadă în care vor susţine mai multe meciuri amicale inclusiv cu formaţii precum Aris Limassol sau Ruch Chorzow.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version