Tragedia din Club Colectiv scoate la iveala detalii nebanuite despre locatiile importante ale Capitalei.

sursa foto: cugetliber.ro
sursa foto: cugetliber.ro

Dupa ce un fost consilier a dezvaluit ca Sala Palatului functioneaza in mod ilegal si nu a mai obtinut aviz inca din urma cu cinci ani, un reprezentant al Inspectoratului National pentru Situatii de Urgenta a dezvaluit, pentru gsp.ro, ca si National Arena are mari probleme.

Exista informatii conform carora cel mai mare stadion din tara nu are avizul pompierilor si, in conditiile date, ar putea fi inchis in viitorul cat mai apropiat.

Sursa amintita precizeaza ca marea problema este acoperisul arenei care este construit din substante usor inflamabile, astfel ca daca acoperisul este tras la un eveniment si izbucneste in interior un incendiu, putem asista la o tragedie si mai mare.

Totusi, reprezentantii Primariei Capitalei sustin ca nu sunt probleme si ca National Arena poate fi evacuata in maxim sase minute si jumatate, daca este ocupata la capacitate maxima, respectiv sunt aproape 55.000 de spectatori.

Intr-un mod mai degraba ironic, cei de la Primaria Capitalei sustin ca daca se va inchide Nationala Arena din cauza problemelor de siguranta inseamna ca ar trebui inchisa absolut orice locatie din intreaga tara.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version