Astra Giurgiu a început bine returul Ligii I şi a câştigat, duminică, în deplasare la Concordia Chiajna, scor 2-0. Mai mult, după egalul Stelei de la Petrolul, Astra e pe primul loc la o distanţă de patru puncte de poziţia a doua, ocupată de roş-albaştri. Dacă pe teren lucrurile merg bine, în visteria clubului giurgiuvean bate vântul şi există riscul să rămână fără jucători, care sunt neplătiţi de patru luni.

astra-sumudica-duminica

Preşedintele Astrei, Dani Coman, a declarat că banii pe care îi aştepta de la UEFA, pentru meciurile jucate în Europa League, nu mai vin. “Este normal ca fiecare jucător să fie supărat dacă nu-şi primeşte salariul. Din punct de vedere al conducerii administrative aşteptăm i noi banii. Cei de la UEFA ne-au spus că ne vor da banii pe 9, apoi pe data de 16. Acum am fost înştiinţaţi că banii sunt blocaţi de la UEFA şi nu mai vin către club. Ne confruntăm cu o situaţie grea”, a spus Coman la Dolce Sport.

După meciul de la Chiajna, antrenorul Astrei, Mariul Şumudică, a anunţat dezastrul: “De patru meciuri nu primim gol şi marcăm, iar asta contează. Sunt un antrenor care joacă ofensiv şi căruia îi place golul. «Astra e pe primul loc, dar nu are bani deloc», asta s-a scandat în vestiar la finalul meciului. Îi înţeleg pe băieţi, nu putem decât să suferim. Suntem pe primul loc şi nu simţim nimic din punct de vedere financiar. Sunt bani pe care noi i-am adus prin victorii. Dacă în trei zile nu plătim, vom fi depunctaţi, iar în condiţiile astea nu mai putem continua. Nu cred că pot să-i mai ţin pe băieţi, să-i motivez”. Ulterior, la conferinţa de presă, Şumudică precizat: “Dacă echipa va fi depunctată, îmi dau demisia”.

Tehnicianul a fost completat de mijlocaşul Constantin Budescu: “Jucătorii îşi vor depune memoriile, sunt neplătiţi de patru luni. Dacă patronul era liber, nu se ajungea aici”.

author avatar
Ilie Radulescu
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version