Astra Giurgiu, campioana României la fotbal, debutează miercuri în preliminariile UEFA Champions League, trupa antrenată de Marius Şumudică urmând să dea piept cu FC Copenhaga, campioana Danemarcei, în prima manşă din turul III preliminar.

astra

Toate calculele hârtiei o dau ca mare favorită pe FC Copenhaga, deşi danezii au fost obligaţi să joace o dublă în plus pentru a ajunge în această fază a competiţiei.

Astra plăteşte tribut unei campanii slabe de achiziţii, are probleme din cauza absenţei atacantului titular, Denis Alibec, dar nu se poate baza nici pe serviciile antrenorului Marius Şumudică, suspendat pentru că a fost prins jucând la pariuri.

În plus, danezii sunt mult mai experimentaţi la nivel european, au mulţi jucători de talie, foarte greu de ţinut sub control, şi au demonstrat în faza precedentă a competiţiei o poftă incredibilă de gol, Copenhaga trecând, cu 9-0 la general, de Crusaders.

Totuşi, giurgiuvenii nu uită că au bătut-o pe Copenhaga de curând, într-un meci de verificare, scor 1-0, şi speră ca istoria să se repete miercuri seara.

Astra – FC Copenhaga nu este singurul meci care se dispută miercuri seara în prima manşă din turul III preliminar al UEFA Champions League.

Programul complet al zilei

17.00, FC Astana – Celtic Glasgow

20.15, Rosenborg – APOEL

20.30, Astra – FC Copenhaga

21.30, Fenerbahce – AS Monaco

21.30, Trencin – Legia Varşovia

21.45, Olympiakos Pireu – Hapoel Beer Sheva

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version