Forţele de ordine din Versailles (Franţa) l-au arestat preventiv, pentru 48 de ore, pe fotbalistul francez Karim Benzema.

Karim Benzema

Starul lui Real Madrid este acuzat de complicitate la şantaj în dosarul în care victimă este un alt mare fotbalist francez, Mathieu Valbuena, jucătorul lui Olympique Lyon.

Benzema este acuzat că, împreună cu fostul internaţional francez Djibrill Cisse, arestat şi el preventiv în urmă cu câteva săptămâni, a încercat să-l şantajeze pe Valbuena.

Conform procurorilor francezi, Benzema şi Cisse aveau înregistrări video cu Valbuena în ipostaze indecente alături de iubita sa, iar cei doi fotbalişti i-au cerut mijlocaşului o importantă sumă de bani pentru a nu da publicităţii respectivele înregistrări.

Presa franceză susţine că procurorii au ajuns la Benzema după ce au ascultat o convorbire dubioasă între vedeta lui Real Madrid şi Mathieu Valbuena. Rămâne de văzut dacă Benzema va fi pus şi el sub acuzare, alături de Cisse.

Benzema, relaţii sexuale cu o minoră

Nu este prima dată când Karim Benzema ajunge după gratii. El a fost acuzat în 2010, alături de Franck Ribery, că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră. Fotbalistul s-a apărat atunci susţinând că nu ştia că respectiva damă de companie, la serviciile căreia a apelat, este minoră. Benzema s-a plâns că ar fi fost “păcălit” în legătură cu vârsta fetei chiar de către peştele acesteia.

Procesul în cazul respectiv a început în iunie 2013 şi continuă şi în zilele noastre, deşi avocaţii apărării au cerut acuzaţiile în cazul lui Benzema şi Ribery să fie anulate. Se spune că cei doi, alături de Ben Arfa şi Sidney Govou, au cerut în mod special serviciile unei prostituate de numai 16 ani.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version