Cehoaica Petra Kvitova, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume din ultimul deceniu, a fost, marţi, victima unui incident incredibil petrecut în locuinţa ei din oraşul Prostejov.

kvitova

Un bărbat înarmat cu un cuţit s-a dat drept un angajat al companiei de electricitate şi a intrat în apartamentul victimei în ideea că vrea să citească contorul electric.

De fapt, bărbatul avea în plan să o jefuiască pe sportivă şi a atacat-o pe aceasta. Kvitova a reuşit să se apere şi să-l împiedice pe bărbat să fure mare lucru.

Totuşi, în lupta care a avut loc, cehoaica a suferit răni adânci la două degete de la mâna stânga, cea pe care o şi foloseşte pe teren pentru a manevra racheta de tenis.

Transportată de urgenţă la spital, Kvitova a avut posibilitatea să le scrie fanilor că este ok, dar extrem de panicată. În cele din urmă, cehoaica a suferit o intervenţie chirurgicală ce a durat aproximativ patru ore.

Medicii i-au suturat tendoanele afectate, iar Kvitova va trebui să poarte un bandaj pentru două zile şi o atelă pentru şase-opt săptămâni. Din fericire, faptul că cehoaica este tânără şi are o condiţie fizică excelentă i-au fost de mare ajutor, medicii fiind de părere că nu se pune problema ca Kvitova să se retragă din tenis.

Aflată pe locul 11 în ierarhia mondială în acest moment, cehoaica va pierde puncte importante în condiţiile în care a obţinut aproape 1.000 de puncte în primele 3 luni ale sezonului precedent.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version