Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis a României, va debuta oficial, marţi, în noul sezon.

Simona isi doreste un parcurs stralucitor in sezonul de la Antipozi
Simona isi doreste un parcurs stralucitor in sezonul de la Antipozi

Cotată cu prima şansă la câştigarea turneului de un milion de dolari de la Brisbane, Simona va evolua marţi împotriva Victoriei Azarenka, din Belarus, fost lider mondial în urmă cu circa patru ani.

Deşi s-a spus că Azarenka s-a prezentat la Brisbane cu multe kilograme în plus, jucătoarea din Belarus este în mare formă, astfel că Simona trebuie să fie foarte atentă.

Luni, în primul tur, Azarenka a avut nevoie de 87 de minute pentru a o surclasa, 6-2, 6-0, pe Elena Vesnina, jucătoare venită din calificări.

Pe de altă parte, Simona Halep a primit luni o veste foarte bună. Americanca Serena Williams, marea sa rivală, s-a accidentat la genunchi înaintea primului meci din Cupa Hopman şi a decis să nu forţeze.

Ajunsă la 34 de ani, Serena pare să nu mai aibă forţa necesară pentru a evolua la nivel înalt, astfel că începem să dăm crezare specialiştilor care susţin că sfârşitul carierei Serenei este mai aproape decât s-ar gândi mulţi. Americanca a devenit incertă pe Australian Open şi, în cel mai optimist scenariu pentru ea, este posibil să se prezinte la turneul de la Melbourne fără să fi jucat vreun meci oficial în ultimele aproape cinci luni.

Vă reamintim că şi în ultima parte a sezonului precedent Serena a acuzat probleme medicale, spunându-se însă chiar că americanca ar putea fi, de fapt, însărcinată.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version