Cu mai puțin de două săptămâni până la startul sezonului de primăvară, Steaua București, vicecampioana României en-titre, continuă să treacă prin momente complicate.

(sursa foto fanatik.ro)
(sursa foto fanatik.ro)

Formația antrenată de Laurențiu Reghecampf și-a rezolvat problemele din avanposturi, aducându-i pe Denis Alibec și Harlem Gnohere, dar continuă să aibă mari probleme în apărarea, defensiva fiind una extrem de șubredă.

Iar viața tehnicianului de 41 de ani se complică și mai mult după ce patronul Gigi Becali a decis să intervină peste el și să-și dea acceptul pentru cedarea fundașului Alin Toșca în Spania.

Toșca (24 de ani) urmează să semneze un contract pe doi ani și jumătate cu Betis Sevilla, locul 13 în Primera Division, deși a avut evoluții oscilante în acest sezon.

Afacerea îi aduce un milion de euro lui Gigi Becali, care a anunțat că în cel mai scurt timp îi va pune lui Reghecampf trei fundași noi la dispoziție.

Unul dintre aceștia este Mihai Bălașa, jucător de 22 de ani care ar urma să fie transferat pentru 500.000 de euro de la AS Roma. Deși a aparținut timp de circa trei ani de gruparea din capitala Italiei, Bălașa nu a evoluat într-un meci oficial pentru romani, fiind mai mereu împrumutat la Crotone sau Trapani.

Ceilalți doi fundași propuși de Gigi Becali vor fi în mod sigur străini. Principalele ținte ale patronului Stelei sunt Lukasz Szukala, de la Osmanlispor, și, conform gsp.ro, Francois Affolter, jucător de 25 de ani care ar urma să-și încheie acordul cu Luzern.

Szukala este nemulțumit de statul de eternă rezervă la Osmanlispor, dar nu este dispus să renunțe la o parte din salariu pentru a ajunge la Steaua, astfel că pe această direcție negocierile stagnează.

Affolter, fost la Werder Bremen și jucător cu cinci selecții în naționala Elveției, așteaptă să fie lăsat liber de contract pentru a bate palma cu vicecampioana României.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version