După o pauză de aproape 7 luni, boxerul român Viorel Simion urcă din nou în ring pe 14 octombrie, la Circul Globus din București.

Viorel Simion
Viorel Simion

“Bombardierul” Simion își pune în joc centura de campion intercontinental în versiunea IBF, centură cucerită în martie, după o victorie obținută la decizie împotriva belgianul Alexander Miskirtchian.

De această dată, Viorel Simion îl înfruntă pe spaniolul Andoni El Macho Gago Lopez, un pugilist de 31 de ani și care are 15 victorii obținute din 18 meciuri. Gago a boxat până acum doar în Spania și a obținut majoritatea victoriilor la decizie.

În schimb, Viorel Simion are 20 de victorii și o singură înfrângere, dar a boxat în Anglia, Germania, Canada și Spania, contra unor adversari de renume. De altfel, singurul meci pierdut, după o decizie discutabilă, a fost cu Lee Selby, pugilist devenit campion mondial în versiunea IBF și campion WBC International.

Alături de “Bombardierul” Simion, în gala de la Circul Globus, de pe 14 octombrie, vor mai boxa Bogdan Dinu, Flavius Biea, Cezar Juratoni, Eronim Arădoaie și Daniel Buciuc.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version