Fotbaliştii echipei Steaua Bucureşti, campioana României en-titre, pleacă duminică în Turcia, pentru a efectua primul cantonament al iernii.

1vizitamed-interior

Elevii lui Laurenţiu Reghecampf vor petrece 12 zile la Gloria Sports Arena, din Belek, considerată cea mai modernă bază de pregătire din zonă.

În această perioadă, Steaua va susţine un singur meci de verificare, cu Young Boys Berna, pe 19 ianuarie. Teoretic, meciul va începe la ora 19.00, însă ora poate fi modificată în funcţie de înţelegerea avută cu postul de televiziune care va transmite meciul.

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, este nemulţumit de subţirimea lotului, însă patronul Gigi Becali i-a promis că în cel mai scurt timp va avea la dispoziţie lotul visat.

Dacă Guilherme, Tahar sau Tade nu mai au ce căuta la Steaua, campioana României este aproape să-i înregimenteze pe Paul Pârvulescu şi Marko Momcilovic, iar Gigi Becali continuă să dea asaltul pentru bijuteriile Astrei.

Concret, gsp.ro anunţă că, după ce Ioan Nicolae i-a cerut 2,2 milioane de euro pe Constantin Budescu, Gigi Becali a contraatacat cu o ofertă de 3,6 milioane de euro pentru patru jucători: Budescu, Alibec, Gabi Enache şi Junior Morais.

Rămâne de văzut răspunsul Astrei, însă Ioan Nicolae speră, în continuare, ca echipa să se bată la titlu, chiar dacă afaceristul este după gratii, iar Astra este în pericol să intre în insolvenţă.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version