Luptătorul român Cătălin Moroşanu îşi va face debutul, anul viitor, în circuitul Glory, cel mai tare circuit de gale K1 din lume.

morosanu

După Bogdan Stoica şi Benny Adegbuyi, a venit momentul ca Moroşanu să-şi încerce şi el norocul în Glory, iar prima sa partidă va avea loc pe 24 februarie, la Glory 38: Chicago, gală ce va avea loc în Illinois.

Moroşanu, care a pierdut ultimele trei meciuri disputate şi nu a mai bătut pe nimeni de un an, îl va înfrunta, în limitele categoriei grea, pe Chi Lewis Parry, luptător care are la activ 4 victorii şi o singură înfrângere în Glory.

Parry i-a bătut pe Anthony McDonald, Maurice Greene, Demoreo Dennis şi Park Yong Su, dar a fost făcut knock-out, în mai anul trecut, de Xavier Vigney.

Moroşanu, care va fi în Co-Headline Eventul galei din Illinois, a fost învins la decizie de Ondrej Hutnik şi Daniel Sam şi a fost făcut knock-out de Zabit Samedov. Ultima lui victimă a fost Maurice Jackson, luptător descalificat în timpul meciului din decembrie anul trecut, de la Torino.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version