Unul dintre cele mai așteptate meciuri din etapa a șaptea a Ligii I la fotbal, CFR Cluj – CS Universitatea Craiova, s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Mario Camora
sursa foto maximasport.ro

Cele două formații sunt în căutarea vremurilor de altă dată, când dominau fără probleme Liga I și își treceau în cont titluri naționale și alte trofee importante.

Din păcate, disputa de sâmbătă seara a fost una modestă și decisă de eliminarea lui Andrei Mureșan, de la CFR Cluj, încă din minutul 24.

Cu om în minus, CFR a făcut pasul în spate și a ucis jocul în speranța că va scoate un punct, obiectiv pe care și l-a îndeplinit în cele din urmă.

În schimb, Craiova, deși putea profita de conjunctură și putea deveni lider în Liga I, a dat o replica palidă salvată pe final de șuturile lui Gustavo, respinse cu mare dificultate de Mincă.

În prelungiri, CFR putea da lovitura, în urma unui contraatac școală finalizat cu un șut al lui Laurențiu Rus respins cu mari emoții de Calancea.

CFR Cluj – CS Universitatea Craiova s-a terminat 0-0. Dacă gazdele încă speră la retrogradare, deși resimt pierderile lui Jakolis ori Cristian Lopez, craiovenii sunt încă prea mici pentru emite pretenții serioase la lupta pentru podium, chiar dacă în acest moment sunt chiar pe locul al doilea.

În celelalte meciuri disputate până acum în etapa a șaptea a Ligii I, FC Voluntari a trecut, cu 4-1, de ACS Politehnica Timișoara, iar Pandurii Târgu Jiu s-a impus, cu 3-1, pe terenul formației Gaz Metan Mediaș.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version