Aflată mai mereu pe marginea prăpastiei, în ultimii ani, CFR Cluj a găsit de fiecare dată puterea să renască, iar duminică a debutat în stil mare în noul sezon de Liga I, impunându-se, cu 2-0, împotriva formaţiei Concordia Chiajna, echipă ce a pus mari probleme Stelei în finala Cupei Ligii.

cfr

Clujenii au trăit periculos în prima repriză, când oaspeţii au aruncat toate atuurile în luptă şi au fost foarte aproape să dea lovitura mai ales în minutul 26, când Neluţ Roşu a trimis în bară.

În partea a doua a jocului, Concordia a terminat benzina, iar CFR profitat la maxim. A început să pună presiune şi a reuşit să marcheze două goluri în două minute.

Cristian Lopes şi Guima au profitat de erorile din defensiva adversă, şi în special de marcajul larg practicat de Mamele, şi au punctat cu lovituri din apropiere.

Cu sacii în căruţă, CFR a luat piciorul de pe acceleraţie în ultimul sfert de oră şi era să fie surprinsă, dar Roşu şi Serediuc au greşit ţinta.

CFR Cluj – Concordia Chiajna s-a terminat 2-0, ardelenii demonstrând că, în ciuda penalizării de 6 puncte cu care au început campionatul, au atuurile necesare pentru a se implica serios măcar în lupta pentru calificarea în play-off. Mai ales că ultimele zvonuri dinspre Cluj arată că afaceristul Arpad Paszkany, patronul cu care CFR a dat lovitură după lovitură de când a ajuns în top, a început să se implice din nou activ în viaţa echipei.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version