Sâmbătă seara, într-unul dintre cele mai așteptate meciuri din etapa a 14-a a Ligii I la fotbal, CFR Cluj s-a impus, cu 5-1, pe terenul formației FC Botoșani.

A fost un meci în care eficiența ardelenilor și-a spus cuvântul. Culio, Păun, Deac și Omrani, patru dintre cei mai importanți jucători de atac ai CFR-iștilor, și-au trecut numele pe lista marcatorilor, chinta ardelenilor fiind completată de autogolul lui Papa.

Ongenda a înscris golul de onoare al gazdelor și și-a confirmat emblema de unul dintre cei mai buni jucători din Liga I.

Victoria de la Botoșani le permite celor de la CFR Cluj să rămână pe locul 1, indiferent de rezultatul pe care FCSB îl obține duminică în partida cu Astra Giurgiu de pe teren propriu.

Între timp, între CFR Cluj și FCSB s-a interpus și CS Universitatea Craiova, formație care, vineri seara, s-a impus, cu 3-0, pe terenul formației Politehnica Iași.

De altfel, până acum a fost o etapă dominată de oaspeți, AFC Hermannstadt impunându-se și ea, cu 3-1, pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Duminică avem Dunărea Călărași – Viitorul Constanța, de la ora 16.00, și FCSB – Astra Giurgiu, de la ora 21.00, iar luni avem Concordia Chiajna – Gaz Metan Mediaș de la ora 18.00 și FC Voluntari – Dinamo București de la ora 21.00.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version