Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

CFR Cluj, victorie mare la Viitorul Constanța

Luni seara s-a jucat ultimul, dar și cel mai așteptat meci din etapa a 20-a a Ligii I la fotbal.

CFR Cluj, campioana națională en-titre, și-a consolidat locul 1 în Liga I, impunându-se la limită, scor 1-0, pe terenul formației Viitorul Constanța.

A fost un meci controlat de gazde, mai ales după minutul 30, dar care a fost decis, în cele din urmă, de o gravă greșeală a defensivei constănțene.

George Țucudean a înscris singurul gol al partidei și și-a consolidat poziția de cel mai bun marcator al campionatului.

Viitorul a forțat în zadar egalarea, trupa antrenată de Gheorghe Hagi având mari dificultăți în a fructifica momentele favorabile avute.

CFR păstrează trei puncte avans față de FCSB înainte de meciul direct din etapa a 21-a, partidă care, practic, încheie anul calendaristic 2019.

Viitorul este pe 4 și are încă emoții în ceea ce privește accederea în play-off, mai ales că pentru Ianis și compania urmează o serie de meciuri extrem de complicate.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv