ACS Politehnica Timişoara s-a calificat, marţi seara, în finala Cupei Ligii României la fotbal.

Bănăţenii au trecut pe teren propriu, scor 3-1, de ASA Târgu Mureş, după ce câştigaseră şi meciul tur, cu 4-2. Culmea este că în această dublă manşă s-au întâlnit ultimele două clasate din Liga I, formaţii care foarte probabil la sfârşitul sezonului vor retrograda, dacă nu cumva chiar se vor desfiinţa.

Poli, mai experimentată, a profitat la maxim de problemele din tabăra adversă. Însă antrenorul bănăţenilor, Ionuţ Popa, a precizat că nici la Timişoara situaţia nu este mai roză.

Jucătorii săi au trebuit să facă chetă pentru a aduna banii necesari ca să se prezinte la acest meci. Iar tehnicianul a anunţat că este foarte posibil ca echipa să nu se prezinte la finala Cupei Ligii.

În ultimul act, Poli Timişoara ar urma să dea piept cu învingătoarea dintre Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti. Trupa lui Cosmin Contra s-a impus în tur, cu 4-1, şi sunt favoriţi la calificare, dar oamenii lui Laurenţiu Reghecampf vor să profite de ocazie şi să întoarcă rezultatul pentru a demonstra că încă sunt o forţă.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version