Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat al Ligii I, conducerea clubului Dinamo Bucureşti a decis să se despartă de antrenorul Ioan Andone.

Şefilor de la Dinamo nu le-au priit cele două înfrângeri suferite în startul sezonului de primăvară, 1-2 cu Viitorul Constanţa şi 1-2 cu Concordia Chiajna.

Pe de altă parte, Ioan Andone, care a fost de acord cu rezilierea contractului de comun acord, s-a declarat nemulţumit de faptul că a primit jucătorii doriţi cu două luni întârziere. Şi cum relaţia lui Andone cu Adrian Mutu era una extrem de rece, tehnicianul a decis că nu mai are rost să-şi bată capul, mai ales că are oferte extrem de avantajoase, din punct de vedere financiar, din zona arabă.

Cum era de aşteptat, Adrian Mutu a profitat la maxim de situaţie şi l-a instalat drept antrenor principal pe bunul său prieten Cosmin Contra. Informaţia a fost confirmată pentru prosport.ro de Ionel Gane, fostul atacant al Universităţii Craiova, care a precizat că el va conduce antrenamentul de miercuri al “câinilor” şi că va fi secundul lui Contra, care urmează să fie prezentat oficial joi.

Cosmin Contra (41 de ani) este liber de contract şi a mai pregătit echipele Politehnica Timişoara, Fuenlabrada, Petrolul Ploieşti, Getafe, Guangzhou RF şi Alcorcon. Tehnicianul are ca obiectiv imediat calificarea în play-off, Dinamo fiind în acest moment pe locul 6, ultimul care asigură calificarea, dar având un meci în plus faţă de echipa de pe locul 7, Astra Giurgiu.

Interesant este că noul antrenor al lui Dinamo a fost coleg de echipă cu secundul său Ionel Gane la Dinamo în sezonul 1998-1999. 

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version