Etapa a 15-a a Ligii I la fotbal a programat sâmbătă nu mai puţin de trei partide, una mai interesantă decât cealaltă.

craiova

Balul a fost deschis de jocul dintre FC Voluntari şi Concordia Chiajna. Deşi ameninţau că se vor prezenta cu echipa a doua, în semn de protest faţă de ultimele greşeli de arbitraj, cei de la FC Voluntari au încropit o formaţie care a reuşit să se impună, scor 1-0.

Golul a venit la ultima fază a meciului şi a fost înscris de veteranul Cernat. Graţie acestui succes, FC Voluntari rămâne la 5 puncte de locurile de play-off şi încă mai speră la o calificare miraculoasă între primele şase echipe ale Ligii I.

A urmat duelul dintre ASA Târgu Mureş şi CS Universitatea Craiova. Oltenii aveau mare nevoie de victorie, pentru a rămâne în plasa liderului Steaua, iar Universitatea a dat, în cele din urmă, lovitura, impunându-se, cu 2-0.

Popov şi Zlatinski, din penalty, au marcat pentru Universitatea, dar în minutul 38, la 0-1, gazdele au rămas în 10, Gabi Mureşan văzând un nou cartonaş roşu.

De altfel, la final gazdele au dat vina pe arbitraj, iar antrenorul târg-mureşenilor, Dan Alexa, a precizat că, în opinia sa personală, Universitatea este mult sub Steaua, deşi fostul mijlocaş este cunoscut drept un anti-stelist convins.

În ultimul meci al zilei, Dinamo Bucureşti s-a impus, cu 2-1, pe terenul formaţiei ACS Politehnica Timişoara. Nedelcearu şi Maric au înscris pentru oaspeţi, iar Doman a punctat, din penalty, pentru gazde.

În urma acestui succes, Dinamo revine între echipele care ar merge în play-off, dar mai toţi specialiştii sunt convinşi că echipa lui Ioan Andone este, încă, într-o perioadă de căutări şi nu pare să aibă forţa necesară pentru a se implica în lupta pentru titlu.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version