Afaceristul Cristi Borcea, fostul acţionat de la clubul de fotbal Dinamo Bucureşti, a petrecut trei nopţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

sursa foto b1.ro
sursa foto b1ro

Încarcerat în martie 2014, după ce a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare pentru implicarea sa în Dosarul Transferurilor, Borcea a acuzat în ultima perioadă probleme cardiace.

Iar cum dosarul său arată că a mai fost operat de câteva ori la inimă, reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă au decis să-l trimită pe afacerist la un control la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti.

Medicii l-au supus mai multor teste şi l-au ţinut trei nopţi sub supraveghere. În cele din urmă s-a decis că Borcea se poate trata doar cu ajutorul medicamentaţiei şi nu are nevoie de o nouă intervenţie chirurgicală.

Astfel, vineri, Borcea a fost transferat de la Spitalul de Urgenţă Floreasca la Arestul Central al Poliţiei Capitalei. Rămâne de văzut cât va mai sta Borcea aici, el urmând a fi transferat din nou la Poarta Albă.

Specialiştii susţin că Borcea mai trebuie să stea aproximativ un an şi jumătate după gratii, înainte să solicite eliberarea condiţionată. Însă acest aspect rămâne de văzut, pentru că există informaţii că el va fi implicat şi în dosarul “Mită pentru judecătoare”, cel în care fraţii Ioan şi Victor Becali sunt acuzaţi că au şpăguit-o pe judecătoarea care a decis, în prima instanţă, achitarea celor opt oameni de fotbal implicaţi în Dosarul Transferurilor.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version