Rămas fără contract după despărțirea de Kayserispor, antrenorul român Marius Șumudică a fost la un pas de a semna cu CFR Cluj, noua campioană a României la fotbal.

În cele din urmă ardelenii au decis să meargă pe mâna lui Edi Iordănescu, antrenor care poate continua șirul de evoluții defensive, dar eficiente, ale echipei sub comanda fostului antrenor, Dan Petrescu.

După ce și discuțiile cu Trabzonspor au eșuat, Marius Șumudică a decis să bată palma cu Al Shabab Riad, formație care a încheiat abia pe locul al 10-lea ultimul sezon al campionatului din Arabia Saudită.

Cu toate acestea, Șumudică va primi un contract mai mare decât cele propuse de CFR Cluj și Trabzonspor, dar va avea o misiune complicată.

Ahmad Al Aqil, conducătorul echipei, își dorește ca Al Shabab să intre, în sezonul 2018-2019, în lupta pentru primele trei locuri ale clasamentului, poziții care ar asigura prezența în Liga Campionilor Asiei.

Șumudică va avea la dispoziție trei jucători care vor evolua la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia, respectiv portarul tunisian Farouk Ben Mustapha și mijlocașii saudiți Hatan Bahbir și Abdullah Al Khaibari.

În plus, în lot se mai află jucători precum algerianul Djamel Benlamri și chilianul Sebastian Ubilla, două selecții în naționala statului Chile, dar Al Aqil i-a promis lui Șumudică transferuri pe măsură pentru ca echipa să se poată bată de la egal la egal cu Al Hilal, Al Ahli și Al Nassr.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version