Deşi acţiunile de stradă, de după tragedia din Club Colectiv, s-au cam împotmolit, luptătorul român Daniel Ghiţă susţine că românii trebuie să iasă din nou, dacă vor o schimbare în viaţa lor, pe 1 decembrie.

ghita

Daniel Ghiţă a fost o prezenţă constantă la acţiunile din Piaţa Universităţii şi susţine că ţara noastră are în continuare nevoie de o resetare a întregii clase politice.

Chiar dacă spiritele s-au liniştit, după desemnarea “tehnocratului” Dacian Cioloş drept noul premier al României, Ghiţă este de părere că “România este ţara pe care se fac experimente. Nu ştiu dacă negocierile cu preşedintele au fost reale, dar, de ce nu s-a ales un nume nou? Este cert că suntem spectatori în propria noastră ţară. Nu trebuie să ne lăsăm manipulaţi”.

Luptătorul român afirmă că a primit numeroase cereri pentru a intra în partide sau ONG-uri, dar spune că “le-am refuzat, pentru că nu există un partid sau un ONG care să-mi inspire încredere”.

De asemenea, sportivul de 34 de ani afirmă că şi-a întrerupt antrenamentele pentru a fi alături de românii care au avut curajul să iasă în stradă şi a făcut-o “din respect pentru cei care şi-au pierdut viaţa în Colectiv, pentru familiile lor şi pentru toţi românii plecaţi din ţară şi care se sacrifică pentru a asigura un standard de viaţă, nu un lux, un standard de viaţă familiilor lor”.

Daniel Ghiţă este de părere că pentru îmbunătăţirea societăţii româneşti trebuie o resetare totală a clasei politice şi recomandă românilor “să ieşim cu toţii în stradă pe 1 decembrie, oriunde am fi, pentru că Revoluţia se face în stradă, nu pe Facebook. Pe Facebook doar comunicăm şi organizăm”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version