Neprevăzutul a făcut ca marile rivale, Dinamo şi Steaua, să se înfrunte de două ori într-un interval de 72 de ore.

Chiar daca nu vor avea Arena Naţională la dispoziţie, fanii lui Dinamo promit show-uri de zile mari la meciurile cu Steaua (sursa foto dinamomania.eu)
Chiar daca nu vor avea Arena Naţională la dispoziţie, fanii lui Dinamo promit show-uri de zile mari la meciurile cu Steaua (sursa foto dinamomania.eu)

Astfel, cele două formaţii vor evolua joi seara, de la ora 20.30, în prima manşă din semifinalele Cupei României şi duminică seara, de la aceeaşi oră, în prima etapă din play-off-ul Ligii I.

Cum Dinamo este gazdă în ambele situaţii, meciurile se vor disputa pe arena din “Ştefan cel Mare”. Conducerea “alb-roşilor” şi-ar fi dorit ca meciurile să se joace pe Arena Naţională, pentru a obţine mai mulţi bani din comercializarea de bilete, dar, chiar şi aşa, interesul este unul uriaş.

Pentru meciul din Cupă, de joi seara, biletele de la peluze şi tribuna a doua au fost deja epuizate. În aceste condiţii, oficialii lui Dinamo au decis să mai ţină deschise, în ziua partidei, doar casele de bilete de pe “Ştefan cel Mare” şi de pe Calea Floreasca.

Totuşi, şi casa de bilete de pe “Barbu Văcărescu” va fi deschisă, însă acolo se vor comercializa doar bilete pentru derby-ul din campionat, de duminică seara.

Cei de la Dinamo se aşteaptă la 15.000 de spectatori atât joi, cât şi duminică, iar cifra este uriaşă dacă ne gândim că steliştii au anunţat deja că vor boicota aceste meciuri, din mai multe motive. Pe de o parte, mulţi suporteri stelişti nu mai vor să se identifice cu echipa condusă de afaceristul Gigi Becali. Pe de altă parte, există posibilitatea unei înţelegeri pentru a nu exista incidente.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version