Dinamo București a coborât pe locul 5 în Liga I, după ce a pierdut surprinzător, cu 0-1, meciul cu Concordia Chiajna de pe teren propriu, din etapa a 10-a a campionatului național.

dinamo

Intrată în meci ca mare favorită, Dinamo a controlat jocul, dar a ratat cu seninătate o mulțime de ocazii, mai ales în repriza a doua.

În schimb, apărarea dinamovistă a fost visătoare, astfel că oaspeții au putut replica pe contraatac, periculos, de nenumărate ori.

La o astfel de acțiune, în minutul 33, cei de la Concordia au reușit să ducă balonul în fața porții de unde Marian Cristescu a punctat cu o lovitură cu capul, trecându-și în cont singurul gol al meciului.

Deși pe alocuri meritată, victoria oaspeților a fost obținută și cu largul concurs al centralului Alexandru Tudor. În minutul 59, Feussi a luat doar galben după o intrare de roșu asupra lui Valentin Lazăr, iar în minutul 86 același Lazăr a punctat, dar golul a fost anulat pentru un fault în atac acordat de Tudor, decizie din nou total aiurea.

Dinamo – Concordia Chiajna s-a încheiat 0-1. Elevii lui Ioan Andone coboară tocmai pe locul 5, fiind în acest moment în pericol să rateze calificarea în play-off, în timp ce Chiajna urcă pe locul 10 și începe să viseze frumos, deși a marcat doar 0,5 goluri pe meci până acum.

În celelalte meciuri jucate până acum în etapa a 10-a a Ligii I, Pandurii Târgu Jiu – Viitorul Constanța 0-1 și CS Universitatea Craiova – FC Botoșani 1-0.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version