Dinamo Bucureşti a făcut un pas mare spre finala Cupei Ligii României la fotbal, după ce joi seara s-a impus, cu 4-1, împotriva formaţiei Steaua Bucureşti în prima manşă din semifinale.

steaua

Deşi intrată în meci ca favorită, Steaua a fost o umbră a echipei pe care o visează patronul Gigi Becali şi staff-ul tehnic. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf a avut posesia, dar a pistonat în gol şi a fost surprinsă constant pe contraatac.

Momentul cheie a venit încă din minutul 19, când Mahlangu a deschis scorul în urma unei acţiuni colective de toată frumuseţea. Profitând de avantajul de pe tabelă, Dinamo a reuşit să stea la cutie, să blocheze cei mai periculoşi jucători ai Stelei şi să dea lovitură după lovitură.

Nistor, Valentin Lazăr şi Dorin Rotariu au mai punctat pentru trupa antrenată de Ioan Andone, aceiaşi jucători mai ratând câte o ocazie uriaşă.

De partea cealaltă, Aganovic a marcat golul de onoare al Stelei, cu un vole senzaţional, iar oamenii lui Reghecampf au mai avut, oarecum întâmplător, două bare prin Popescu şi Boldrin.

S-a terminat Dinamo – Steaua 4-1 şi vicecampioana României încheie 2016 în genunchi, însă Gigi Becali anunţă că peste iarnă o surveni schimbări masive în sânul echipei care a ratat, deja, trei dintre obiectivele propuse în acest sezon.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version