La Cluj-Napoca ar putea fi construit anul viitor un centru regional de pregătire a juniorilor, antrenorilor şi managerilor din fotbal, realizat de Guvern în colaborare cu FRF, la care ar controbui și Primăria.

boc, dincu, tenis 1

Anunțul a fost dat vineri, de vicepremierul Vasile Dîncu, la inaugurarea unei baze sportive, unde a jucat o partidă de tenis de masă cu primarul Emil Boc.

„Sper să putem începe un alt parteneriat la începutul anului viitor. Federaţia Română de Fotbal (FRF), Guvernul României au un proiect pentru un centru regional puternic la Cluj pentru pregătirea juniorilor, a antrenorilor, managerilor. Mai departe, sper să găsim o locaţie şi să începem o construcţie interesantă din punctul acesta de vedere. Clujul este un centru al Ardealului şi din perspectiva fotbalului şi atunci acest lucru sper să îi dăm drumul la anul”, a spus Dîncu.

boc, dincu, tenis 2

La rândul său, primarul Emil Boc a declarat că “noi suntem pregătiţi, vedeţi că şi echipele de fotbal sunt pregătite, <<U>> bate în serie tot ce prinde, CFR-ul bate campioana pe unde o găseşte, aşa că suntem pe un culoar bun al fotbalului”.

Federația Română de fotbal (FRF) vrea să construiască până în anul 2020 opt centre regionale pentru fotbal, în fiecare regiune de dezvoltare a ţării.

Primul astfeld e centru a fost inaugurat anul trecut la Târgu Mureş.

author avatar
Madalin Bulf
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version