Pentru că în ultimii ani se vorbeşte tot mai mult despre Tribunalul de Arbitraj Sportiv, iar multă lume încă nu ştie cu ce se mănâncă acest subiect, Doctorul Cristian Jura, arbitru al Tribunalului pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a decis să lanseze lucrarea “Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv şi Codul pentru Arbitraj Sportiv”.

jura

Evenimentul va avea loc joi, 11 februarie, de la ora 11.00, la sediul Muzeului Sportului, şi este organizat în colaborare cu Uniunea Juriştilor din România, Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Neamatori şi Muzeul Sportului.

Lucrarea se vrea a fi o premieră atât pentru comunitatea academică, practicienii domeniului, cât şi pentru persoanele interesate de o disciplină devenită deosebit de actuală.

Doctorul Cristian Jura a decis să lanseze această lucrare “pentru că literatura de specialitate în domeniul dreptului sportiv este mai degrabă săracă, aproape inexistentă, iar pe de altă parte, numărul litigiilor provenind din România soluţionate în ultimii ani de Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne este din ce în ce mai mare”.

La eveniment vor participa Conf. Univ. Dr. Ioan Chelaru, preşedintele Uniunii Juriştilor din România, Magdalena Filip, preşedintele Comisiei pentru Acordarea Licenţei Cluburilor – Instanţa de Fond, care va aborda subiecte precum depunctarea echipei CFR Cluj, şi Dumitru Costin, preşedinte BNS şi Secretar General al Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori, care va vorbi despre problemele grave pe care le traversează fotbalul românesc precum neplata salariilor.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version