Şase meciuri s-au jucat, miercuri seara, în prima manşă din turul III preliminar al UEFA Champions League, iar performera zilei a fost Hapoel Beer Sheva, campioana Israelului, formaţie care a reuşit să plece neînvinsă de pe terenul mult mai experimentatei Olympiakos Pireu.

1794835-18

Fără mijlocaşul român Ovidiu Hoban, suspendat din cauza cartonaşului roşu văzut în turul II preliminar, Hapoel s-a apărat excelent în Grecia şi a rezistat eroic în faţa unei echipe mult mai experimentate şi care avea o cotă de doar 1,29 la victorie.

Din punctul de vedere al tradiţie, o altă surpriză ar putea fi considerată remiza dintre FK Astana şi Celtic Glasgow, 1-1. Dar realitatea din teren spune că scoţienii au scăpat chiar ieftin în condiţiile în care cei de la Astana au ratat şase sau şapte ocazii importante de a marca. Mai mult, să ne reamintim şi faptul că scoţienii au pierdut în turul II preliminar pe terenul echipei Lincoln Red Imps, din Gibraltar.

Rosenborg şi Fenerbahce au avantaj minim după meciurile de miercuri seara, 2-1 cu APOEL, respectiv 2-1 cu Monaco, iar Legia Varşovia este mare favorită după 1-0 în deplasare cu Trencin.

Rezultatele înregistrate miercuri seara, în prima manşă din turul III preliminar al UEFA Champions League:

FK Astana – Celtic Glasgow 1-1

Rosenborg – APOEL 2-1

Astra – Copenhaga 1-1

Fenerbahce – Monaco 2-1

Trencin – Legia 0-1

Olympiakos – Hapoel Beer Sheva 0-0

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version