România rămâne cu trei echipe în Europa League, CFR Cluj, FCSB și CS Universitatea Craiova, urmând să evolueze in turul IIII preliminar.

Desi nu a marcat, Gnohere a revitalizat atacul FCSBului

Daca CFR Cluj vine din UEFA Champions League, iar CS Universitatea Craiova era calificata direct, FCSB a obtinut joi seara, oficial, calificarea in turul III preliminar din Europa League.

Spunem oficial pentru ca FCSB oricum era ca si calificata dupa prima mansa. Dupa 2-0 in deplasare, trupa antrenata de Nicolae Dica s-a impus la pas, scor 4-0, si in returul cu Rudar Velenje de pe teren propriu.

Florin Tanase, Morutan, Daniel Benzar si Florinel Coman si-au trecut numele pe lista marcatorilor, dar vicecampioana Romaniei a mai ratat si alte ocazii uriase, in special prin Daniel Benzar si Jakolis, jucatori care au incercat sa profite la maxim de increderea acordata de Dica pentru acest meci.

Cu 6-0 la general, FCSB obtine o calificare splendida in turul III preliminar din Europa League, dar oamenii lui Dica nu au timp prea mult pentru a se bucura, pentru ca la Bucuresti urmeaza sa vina un adversar mult mai tare, echipa croata Hajduk Split.

Pe langa aceasta dubla, vom mai avea CFR Cluj versus Alashkert (Armenia) si CS Universitatea Craiova versus RasenBallsport Leipzig (Germania).

Din pacate, Viitorul Constanta a ratat calificarea, trupa antrenata de Gheorghe Hagi cedand cu 1-3 in Olanda, pe terenul lui Vitesse Arnhem, dupa 2-2 acasa. A fost o dubla mansa in care plusul de forta fizica al olandezilor a facut diferenta.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version