La Cluj, în Sala Sporturilor, a început, miercuri, o nouă ediţie a Campionatului European de gimnastică artistică, prima găzduită de ţara noastră, după 60 de ani.

sursa foto (Facebook Laurentiu Nistor)

Din păcate, competiţia a început cum nu se poate mai prost pentru delegaţia noastră. Laurenţiu Nistor, primul român care a intrat în concurs, şi-a ratat complet exerciţiul de la bară fixă.

Mai mult, Nistor a aterizat pe spate şi a suferit o accidentare serioasă, fiind scos cu targa din incinta sălii. Medicii i-au imobilizat gâtul şi au aşteptat câteva minute până au decis să-l scoată din sală.

Nistor ar mai fi trebuit să concureze şi la paralele, dar Adrian Stoica, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, exclude o asemenea posibilitate după ce s-a interesat de starea de sănătate a sportivului român.

În aceste condiţii, România va mai avea doar nouă reprezentanţi la Campionatul European de gimnastică, respectiv Olivia Cîmpian, Ioana Crişan, Larisa Iordache, Cătălina Ponor, Marian Drăgulescu, Cristian Băţagă, Vlad Cotuna, Adelin Kotrong şi Andrei Ursache.

Obiectivul delegaţiei noastre este de a obţine cel puţin 2-3 medalii.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version