Naţionala de Polo a României va întâlni, luni, echipa similară a Serbiei, într-un meci din cadrul grupei A a preliminarilor europene din Liga Mondială. Echipele clasate pe primul loc al fiecărei grupe se vor califica la Turneul Final 8, programat în perioada 18-23 iunie 2018.

Evenimentul va avea loc la Oradea, în bazinul olimpic ”Ioan Alexandrescu”, începând cu ora 18.00. Pentru această partidă, antrenorul echipei naţionale de polo a României, Dejan Stanojevic a declarat: “Meciul este extrem de important pentru noi. Întâlnim o echipă puternică şi foarte bine organizată. Întâlnirea cu fosta campionă mondială şi olimpică ne onorează, dar ne şi responsabilizează. Echipa sârbă este una cu atitudine, la fel şi echipa noastră. Abordarea noastră este una pozitivă. Partida reprezintă şi o pregătire pentru Play-off-urile Campionatului European. Cu aceeaşi atitudine şi determinare vom înfrunta şi meciurile împotriva Cehiei”.

Înainte de meci, Federația de Polo a semnat un acord de parteneriat cu Axis Communications, urmând ca meciurile echipei naționale să fie transmise pe Facebook. Asta pentru că poloul este un joc cu tradiție care necesită putere, viteză și rezistență, întrunind astfel calitățile în jurul cărora sunt proiectate și construite produsele Axis Communications, lider global în echipamente video de reţea. Plecând de la aceste asemănări, implicarea Axis Communications şi a partenerului său Nexia Consulting în transmiterea live a meciul România-Serbia din cadrul World League a venit natural. Astfel, evenimentul va putea fi urmărit live pe Facebook, prin accesarea:

– paginii de Facebook FRPolo;

– paginii de Facebook Axis Communications.

Pentru transmiterea evenimentului de la Oradea vor fi folosite camere de reţea Axis Full HD și UHD, care se remarcă deopotrivă prin rezultatele excepționale obținute la filmarea unor scene cu desfășurare rapidă și prin capabilitățile superioare de a filma în orice condiții de lumină ambientală.

Nexia Consulting este una dintre cele mai experimentate firme din domeniul IT și al telecomunicațiilor din Oradea, oferind clienților săi o gamă completă de servicii, soluții și produse de ultimă generaţie.

Din punct de vedere software, transmisia va fi intermediată prin CamStreamer – o soluție care se instalează direct în camerele de supraveghere video Axis cu conectare la rețea. În cazul de față, aplicaţia va fi folosită pentru a transmite conținutul video preluat de camere direct către platforma Facebook, fără a fi necesară o adresă IP publică sau setări complexe ale router-ului sau firewall-ului.

Despre Axis Communications

Axis Communications este lider mondial în echipamente video de reţea, oferind soluţii inteligente şi sigure, contribuind în mod direct la tranziţia către soluţii digitale de supraveghere. Produsele şi soluţiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare şi deschise.

Axis are peste 2.700 de angajaţi în peste 50 de birouri din lume şi cooperează cu peste 90.000 de parteneri din toată lumea. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia şi este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Despre Nexia Consulting
Nexia Consulting este una dintre cele mai experimentate firme din domeniul IT și telecomunicațiilor din Oradea, oferind clienților săi o gamă completă de servicii, soluții și produse din tehnologii de ultimă oră. Cu 18 ani de experiență în furnizarea și implementarea de sisteme de securtitate și IT, se implică în fiecare proiect dezvoltat cu seriozitate, performanță și respect față de client. Oferă soluții complete, personalizate și eficiente, dezvoltate în conformitate cu cerințele fiecărui client, mândrindu-se cu un vast portofoliu de clienți activi. Pentru mai multe informații, vizitați www.nexia.ro.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version