Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

FORMULA 1: Lewis Hamilton, a treia victorie consecutivă. Britanicul s-a desprins în fruntea clasamentului general

Duminică a avut loc Grand Prix-ul statului Singapore, a 14-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Cursa a fost marcată de incidentele din primul tur, incidente în urma cărora au fost eliminaţi din cursă trei dintre favoriţi, respectiv olandezul Max Verstappen, de la Red Bull Racing, şi cei doi piloţi ai echipei Ferrari, neamţul Sebastian Vettel şi finlandezul Kimi Raikkonen.

Deşi a plecat abia de pe poziţia a cincea în cursă, britanicul Lewis Hamilton, de la Mercedes, a profitat din plin de incidentele produse în faţa sa şi, mai ales, de cursa de coşmar a celor de la Ferrari.

Hamilton s-a instalat rapid în fruntea cursei şi, în cele din urmă, s-a impus fără să forţeze încheind etapa cu un avans de 4,5 secunde faţă de australianul Daniel Ricciardo, de la Red Bull Racing, şi 8,8 secunde faţă de finlandezul Valtteri Bottas, colegul său de la Mercedes.

A fost a treia victorie consecutivă a lui Hamilton şi a patra din ultimele cinci etape. Succesul din Singapore îl face pe britanic să se distanţeze în fruntea clasamentului general, liderul celor de la Mercedes având în acest moment 28 de puncte avans faţă de Vettel şi 51 de puncte în faţa lui Bottas.

Iar minisezonul asiatic continuă peste două săptămâni, urmând ca pe 1 octombrie, la Kuala Lumpur, Circuitul Internaţional Sepang să găzduiască Marele Premiu al Malaeziei.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv