În ultimul meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I la fotbal, Astra Giurgiu, campioana naţională en-titre, a pierdut, scor 1-2, confruntarea cu Dinamo Bucureşti de pe teren propriu.

sursa foto voceagiurgiului.ro

Fără victorie în play-off, Astra şi-a jucat, contra lui Dinamo, ultima şansă de a se implica serios în lupta pentru podium. Însă giurgiuvenii au capotat din nou, suferind a patra înfrângere în campionat. Asta în ciuda faptului că antrenorul Marius Şumudică a schimbat aproape o jumătate de echipă.

Astra a fost echipa mai greoaie în exprimare, Dinamo având posesia şi creându-şi ocaziile mai mari. Inevitabil, pe finalul partidei au venit şi golurile, Rivaldinho şi Bumba punctând pentru echipa antrenată de Cosmin Contra.

Ex-rapidiştii Daniel Niculae şi Săpunaru au conlucrat în prelungiri pentru golul de onoare al Astrei, dar reuşita fundaşului a însemnat prea puţin şi a venit prea târziu.

La finalul partidei, extrem de afectat, antrenorul gazdelor, Marius Şumudică, a anunţat că este dispus să-şi înainteze demisia. Tehnicianul a recunoscut că va renunţa la colaborarea cu Astra din vară, când îi expiră contractul, şi chiar ar vrea să plece de la echipă acum, dacă şefii clubului sunt dispuşi să nu-i solicite cei 150.000 de euro incluşi în contract drept clauză de reziliere.

Tot luni, în play-out, Concordia Chiajna şi Gaz Metan Mediaş au încheiat la egalitate, 1-1. Gazdele au obţinut punctul de care aveau nevoie pentru a rămâne în plasa echipelor Pandurii Târgu Jiu şi ACS Politehnica Timişoara, în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version