Bayern Munchen, campioana Germaniei la fotbal, este în mare măsură deja calificată în sferturile de finală ale UEFA Champions League.

Asta după ce nemții s-au impus, cu 5-0, în confruntarea cu Beșiktaș Istanbul de pe teren propriu, din prima manșă a optimilor de finală.

Echilibrul disputei de pe Allianz Arena s-a rupt în minutul 16. Arbitrul român Ovidiu Hațegan l-a eliminat direct pe Domagoj Vida, fundașul lui Beșiktaș, pentru un fault din spate, în poziție de ultim apărător, asupra lui Lewandowski.

Din acel moment jocul a curs într-o singură direcție, oamenii lui Jupp Heynckes reușind să-și macine adversarii.

Totuși, primul gol a venit târziu, abia în minutul 43, și a fost înscris de Thomas Muller. Bayern s-a desprins greu, după pauză, și doar după ce intrarea lui Arjen Robben a dinamitat atacul nemților.

Muller și Lewandowski au reușit câte o dublă, iar Coman și-a trecut și el numele pe lista mar rnyecatorilor, într-un meci în care Bayern a avut 34-6 la șuturi și 13-1 la șuturi pe poartă.

În derbiul serii, Chelsea și FC Barcelona au încheiat la egalitate, 1-1, grație golurilor marcate de Willian, respectiv Leo Messi. A fost un meci clasic. Catalanii au avut posesia, 68%, dar au dominat steril, semn că și-au pierdut mult din viteza de joc.

În schimb, Chelsea a stat la cutie și a lovit periculos pe contraatac, având ocazii mai multe și mai mari decât echipa adversă.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version