După umilinţa încasată de Barcelona pe terenul formaţiei Paris Saint Germain şi victoria Benficăi în disputa cu Borussia Dortmund, miercuri seara s-au disputat alte două partide extrem de spectaculoase din prima manşă a optimilor de finală din UEFA Champions League.

Poate cel mai aşteptat duel al acestei faze a competiţiei, meciul dintre Bayern Munchen şi Arsenal Londra, s-a transformat într-un adevărat măcel.

Turaţi la maximum, nemţii nu au lăsat nicio şansă adversarilor impunându-se cu un categoric 5-1. Spaniolul Thiago Alcantara a fost omul meciului, cu două goluri şi o pasă decisivă. Pentru gazde au mai punctat Lewandowski, Robben şi Thomas Muller, punctul de onoare al oaspeţilor fiind semnat de golgeterul Alexis Sanchez.

Dominarea nemţilor a fost totală, Bayern având 69% posesia, 24-8 la şuturi, 11-5 la şuturi pe poartă şi 9-2 la cornere.

Real Madrid este şi ea mare favorită la câştigarea UEFA Champions League, după ce s-a impus clar, scor 3-1, în disputa cu Napoli de pe teren propriu. Insigne a deschis scorul pentru oaspeţi, dar madrilenii au răspuns rapid prin reuşitele lui Benzema, Kroos şi Casemiro.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version