Dinamo București se află într-o situație critică, după ce a ajuns la patru meciuri consecutive fără succes în Liga I.

Mai mult, marți seara, în etapa a 18-a a Ligii I, Dinamo a suferit a doua umilință consecutivă cedând, cu 0-3, în duelul cu CFR Cluj de pe teren propriu.

Trupa antrenată de Mircea Rednic a rezistat doar aproape o repriză în fața campioanei. Apoi, greșelile uriașe individuale au făcut diferența.

Alexandru Păun a deschis scorul pentru CFR în minutul 36. Tânărul mijlocaș al ardelenilor a pătruns pe stânga, a păcălit mult prea ușor un adversar și a profitat de eroarea lui Penedo, care se pregătea să iasă pe centrare, punctând cu un șut la colțul scurt.

În minutul 51, Culio a făcut 2-0 transformând un penalty acordat în urma unei intervenții aiurea a unuia dintre fundașii dinamoviști.

Țucudean a închis tabela în minutul 83 și CFR își consolidează locul 1 în clasament, în timp ce Dinamo a căzut pe 11, având doar un punct peste linia fierbinte a clasamentului.

Însă Dunărea Călărași și Concordia Chiajna, echipele de pe locurile 12 și 13, au câte un meci mai puțin disputat și vor evolua pe teren propriu în această etapă, astfel că pot obține rezultate care să le ajute să treacă de Dinamo.

Mai mult, Dinamo trăiește din ce în ce mai periculos dacă ne gândim că și FC Voluntari, ultima clasată, a obținut, marți, a doua victorie din actualul sezon, 2-0 cu AFC Hermannstadt.

Miercuri, de la 17.30 se joacă Gaz Metan Mediaș – Viitorul Constanța, iar de la 20.00 se joacă Sepsi Sf. Gheorghe – FCSB.

Joi, de la 14.00 se joacă Dunărea Călărași – Astra Giurgiu, de la 17.00 se joacă FC Botoșani – Politehnica Iași, iar de la 20.00 avem Concordia Chiajna – CS Universitatea Craiova.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version