Viitorul Constanța, campioana en-titre a României la fotbal, este în pericol să rateze calificarea în play-off-ul Ligii I, sezonul 2017-2018.

Asta după ce trupa antrenată de Gheorghe Hagi a făcut, vineri seara, doar 1-1, acasă, cu Astra Giurgiu, într-unul dintre primele meciuri din etapa a 23-a a Ligii I.

Florentin Matei a deschis scorul în minutul 10, dintr-un penalty, iar Aurelian Chițu a egalat la ultima fază a primei reprize, stabilind astfel și scorul final.

A fost un duel echilibrat la Ovidiu, cu un mic plus pentru Viitorul, care a avut mai mult posesia balonului, dar un joc lipsit de spectaculozitate, raportul șuturilor pe poartă fiind egal, 3-3.

Astra și-a consolidat, practic, locul 4, în timp ce Viitorul poate ieși în afara locurilor de play-off, dacă FC Botoșani și Dinamo București câștigă meciurile în care sunt implicate în acest weekend.

În primul meci al anului din Liga I, Sepsi Sf. Gheorghe a trecut la limită, scor 1-0, de ACS Politehnica Timișoara. Hadnagy a marcat în minutul 87 singurul gol al meciului și a adus o victorie extrem de importantă grupării din Sf. Gheorghe, mai ales că Sepsi a avut în formula de start nouă jucători noi față de sezonul de toamnă.

Etapa a 23-a a Ligii I la fotbal continuă sâmbătă cu meciurile FC Voluntari – CSM Politehnia Iași (ora 18.00) și Gaz Metan Mediaș – FCSB (ora 20.45).

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version