Etapa a 12-a a Ligii I la fotbal s-a încheiat, luni seara, cu o victorie spectaculoasă obţinută de liderul CFR Cluj, scor 3-2, pe terenul formaţiei Astra Giurgiu.

 

După impresia modestă lăsată în repriza a doua a derbiului cu FCSB, CFR a început tare partida de la Giurgiu, şi golgeterul Ibrahima Balde a deschis scorul încă din minutul 3.

Eroul meciului avea însă să fie Ciprian Deac, fotbalist care a înscris golul de 2-0 în minutul 50, din pasa lui Culio, şi a pasat decisiv la golul de 3-1 înscris de Djokovic, în minutul 79.

Astra a trăit din autogolul lui Manea, din minutul 73, şi a mai înscris prin Ioniţă, în prelungiri, dar trupa lui Edi Iordănescu a trebuit să se recunoască învinsă la capătul unui meci dominat de oaspeţi.

CFR Cluj îşi păstrează cele patru puncte avans avute faţă de FCSB şi se distanţează la şase puncte de CS Universitatea Craiova şi de FC Botoşani.

Asta în ciuda faptului că tot luni FC Botoşani a trecut, cu 1-0, de campioana en-titre, Viitorul Constanţa. La capătul disputei, Gheorghe Hagi a avut puterea să-şi laude adversarii şi şi-a certat atacanţii, mai ales în condiţiile în care Viitorul este pe 10, la mare distanţă de locurile de play-off.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version