Duminică seara, în etapa a patra din play-off-ul Ligii I la fotbal, CFR Cluj a obținut doar un egal, 1-1, pe teren propriu, cu Astra Giurgiu.

CFR Cluj a ajuns la al treilea egal consecutiv în Liga I și își vede diminuate serios de a mai câștiga titlul de campioană a României.

Dacă în meciurile precedente a obținut egaluri cu principalele contracandidate, acum CFR Cluj s-a încurcat cu una dintre echipele modeste din play-off.

Stilul bătrânesc impus de Dan Petrescu și-a atins limitele. CFR-ul a dominat, dar a făcut-o steril, apropiindu-se rareori de poarta adversă.

Vinicius a deschis scorul în minutul 54, din pasa excelentă a lui Țucudean, iar Polczak a egalat în minutul 81, spre disperarea fanilor clujeni care au început să conteste tactica impusă de Dan Petrescu.

CFR Cluj are în acest moment un punct față de FCSB, dar vicecampioana României en-titre joacă abia luni împotriva Universității Craiova.

De egalul ardelenilor profită și Viitorul Constanța, formație care, practic, a reintrat în lupta pentru podium, după ce s-a impus, cu 2-0, pe terenul formației Politehnica Iași.

În play-out, în etapa a patra, echipele cu pretenții s-au impus fără mari probleme. FC Botoșani a trecut, cu 1-0, de FC Voluntari, iar Dinamo București s-a impus, cu 3-1, împotriva Concordiei Chiajna.

Luni se joacă Gaz Metan Mediaș – Politehnica Timișoara și Juventus București – Sepsi Sf. Gheorghe.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version