CFR Cluj, campioana României la fotbal, intră în noul sezon din UEFA Champions League încă din turul II preliminar.

Ardelenii și-au aflat practic marți adversara din turul II preliminar. CFR-iștii au mari șanse să joace cu formația suedeză Malmo FF pe traseul campioanelor.

Spunem au mari șanse pentru că suedezii sunt favoriți clari în primul tur preliminar, când vor da piept cu câștigătoarea unui turneu în care sunt implicate FC Santa Coloma, din Andorra, FC Drita, din Kosovo, La Fiorita, din San Marino, și Lincoln Red Imps, din Gibraltar.

Prima manșă a turului II preliminar se va disputa pe 24 sau 25 iulie la Cluj, urmând ca manșa a doua să se dispute pe 31 iulie sau 1 august, în Suedia, dacă rămâne dubla cu Malmo FF.

Putem spune că CFR Cluj a avut noroc, în condițiile în care Malmo FF era cea mai slab cotată echipă dintre capii de serie. Totuși, nordicii sunt o echipă extrem de incomodă.

Antrenorul Uwe Rosler, fost jucător la Kaiserslautern, Southampton, Manchester City sau West Bromwich Albion, are la dispoziție jucători cu nume precum Behrang Safari (31 de selecții în naționala Suediei), Oscar Lewicki (15 selecții în naționala Suediei), Markus Rosenberg (33 de selecții și 6 goluri în naționala Suediei), Ramus Bengtsson (4 selecții în naționala Suediei) sau Arnos Traustason (19 selecții și 5 goluri în naționala Islandei).

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version