Sâmbătă seara, într-unul dintre cele mai aşteptate meciuri din etapa a 15-a a Ligii I la fotbal, CFR Cluj, liderul la zi al clasamentului, a cedat, cu 0-1, pe terenul campioanei naţionale en-titre, Viitorul Constanţa.

Ardelenii au avut mai mult iniţiativa, dar dominarea lor a fost una sterilă, Deac şi compania apropiindu-se rareori de poarta adversă.

Viitorul a jucat economicos şi a dat lovitura în minutul 44, când brazilianul Eric de Oliveira a executat perfect o lovitură liberă.

A fost, practic, golul care a relansat lupta pentru titlu din Liga I. CS Universitatea Craiova s-a apropiat deja la un singur punct de lider, după 2-1 în deplasare cu Concordia Chiajna, iar FCSB poate face acelaşi lucru dacă se impune duminică seara, împotriva formaţiei ACS Politehnica Timişoara (20.45, Digi Sport 1, Dolce Sport 1, LOOK TV).

În alte meciuri disputate până acum din etapa a 15-a a Ligii I, CSM Politehnica Iaşi s-a impus, cu 2-0, pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, iar Juventus Bucureşti a trecut, cu 2-1, de ACS Sepsi Sf. Gheorghe.

Tot duminică se joacă Astra Giurgiu – FC Voluntari (18.00), urmând ca etapa să se încheie luni seara, de la 20.45, cu duelul dintre FC Botoşani şi Dinamo Bucureşti.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version