FCSB, vicecampioana en-titre a României la fotbal, a revenit pe locul 2 în Liga I, după ce a câştigat, cu 4-0, meciul jucat duminică seara împotriva lui Juventus Bucureşti, pe teren propriu.

Se anunţa un festival de goluri din partea gazdelor, iar elevii lui Nicolae Dică şi-au respectat blazonul, dar nu cu uşurinţă, în condiţiile în care primul gol a venit abia după aproape o oră de joc.

FCSB a condus ostilităţile chiar şi în prima repriză, dar s-a apropiat rar de poarta adversă, atacanţii gazdelor lovindu-se mai mereu de blocul defensiv excelent aşezat de Juventus în faţa propriului careu.

La pauză, Dică l-a aruncat în luptă pe Florinel Coman în locul lui Alibec, care s-a ales din nou cu probleme medicale. Mutarea a fost extrem de inspirată, Coman aducând un plus de viteză în jocul FCSB-ului.

De altfel, aşa au început să curgă şi golurile. Florin Tănase, de două ori, Gnohere şi Budescu şi-au trecut numele pe lista marcatorilor, iar FCSB se impune, cu 4-0, la capătul unui meci în care oaspeţii nu l-au deranjat cu absolut nimic pe Florin Niţă.

FCSB revine pe locul 2 în Liga I, fiind la cinci puncte de liderul CFR Cluj, 3-0 în deplasare cu FC Voluntari, şi având un punct peste CS Universitatea Craiova, 3-1 acasă cu Viitorul Constanţa.

În celelalte meciuri jucate până acum s-au înregistrat următoarele rezultate: CSM Politehnica Iaşi – Astra Giurgiu 1-0, Concordia Chiajna – FC Botoşani 3-0.

Luni avem ACS Politehnica Timişoara – Gaz Metan Mediaş, de la ora 18.00, şi Sepsi Sf. Gheorghe – Dinamo Bucureşti, de la ora 20.45.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version