Marți seara se joacă primele cinci meciuri din manșa a doua a play-off-ului UEFA Champions League.

Cum nicio echipă românească nu este implicată în aceste partide, atenția noastră se va îndrepta către disputele ce îi au în prim plan pe Vlad Chiricheș (Nice – Napoli) și Florentin Matei (NK Rijeka – Olympiakos Pireu).

Titular la echipa sa de club în weekend, Chiricheș are șanse minime să prindă formula de start și la disputa italienilor cu Nice din deplasare. 

Românul nu a impresionat, iar antrenorul Maurizio Sarri pare dispus să riște pe mâna perechii Koulibaly – Raul Albiol, mai ales că Napoli are de apărat în Franța victoria cu 2-0 din tur.

Florentin Matei a fost eroul lui NK Rijeka în ultima etapă, marcând golul victoriei la ultima fază a meciului câștigat cu 2-1 împotriva lui Lokomotiva Zagreb.

Cu toate acestea, și mijlocașul stânga are șanse minime să prindă echipa de start la partida cu Olympiakos Pireu de marți seara. Croații sunt aproape să dea lovitura, după ce au pierdut greu în Grecia, 1-2, astfel că Matjas Kek, antrenorul lui Rijeka, și-a menajat mulți titulari în weekend pentru o victorie istorică împotriva lui Olympiakos.

Programul meciurilor de marți, din manșa a doua a play-off-ului UEFA Champions League

18.30 FC Astana – Celtic Glasgow (în tur 0-5, Dolce Sport 1)

21.45, NK Maribor – Hapoel Beer Sheva (1-2)

21.45, OGC Nice – SSC Napoli (0-2, Dolce Sport 1)

21.45, NK Rijeka – Olympiakos Pireu (1-2, Dolce Sport 3)

21.45, FC Sevilla – Istanbul Bașakșehir (2-1, Dolce Sport 2)

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version