Vineri, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorţi a programului Ligii I pentru sezonul 2017-2018.

sursa foto superponturi.com

Cu această ocazie au fost stabilite şi televizările pentru prima etapă, astfel că sezonul 2017-2018 va debuta vineri, 14 iulie, de la ora 18.30, cu meciul dintre Concordia Chiajna şi ACS Politehnica Timişoara.

Tot vineri, pe 14 iulie, de la ora 21.00, se va disputa meciul dintre CS Universitatea Craiova şi CSM Politehnica Iaşi. Sâmbătă, pe 15 iulie, intră în focuri Viitorul Constanţa, campioana naţională en-titre, şi Dinamo Bucureşti.

Trupa antrenată de Gheorghe Hagi primeşte replica formaţiei Gaz Metan Mediaş, în timp ce Dinamo se deplasează pe terenul unei nou-promovate, Juventus Bucureşti.

Ca de obicei, duminică, în prime-time, de la ora 21.00, FCSB joacă pe teren propriu cu FC Voluntari. Înainte, de la ora 18.30, Astra Giurgiu joacă pe teren propriu cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Prima rundă din noul sezon se va încheia luni, pe 17 iulie, de la ora 21.00 cu ceea ce pare a fi cel mai tare meci al rundei, FC Botoşani – CFR Cluj.

Alte meciuri importante programate în 2017 se vor disputa după cum urmează: FCSB – Universitatea Craiova şi Viitorul – Dinamo în etapa a III-a, în jurul datei de 29 iulie; CFR Cluj – Dinamo în etapa a cincea, în jurul datei de 9 august; FCSB – Astra Giurgiu în etapa a şasea, în jurul datei de 12 august; Viitorul Constanţa – FCSB şi CFR Cluj – Universitatea Craiova în etapa a noua, în jurul datei de 9 septembrie; Universitatea Craiova – Dinamo în etapa a zecea, în jurul datei de 16 septembrie; CFR Cluj – FCSB în etapa a 11-a, în jurul datei de 20 septembrie; FCSB – Dinamo şi Astra – CFR Cluj în etapa a 12-a, în jurul datei de 23 septembrie; Dinamo – Astra în etapa a 13-a, în jurul datei de 30 septembrie; Viitorul Constanţa – CFR Cluj în etapa a 15-a, în jurul datei de 21 octombrie; Universitatea Craiova – FCSB şi Dinamo – Viitorul în etapa a 16-a, în jurul datei de 28 octombrie; Dinamo – CFR Cluj în etapa a 18-a, în jurul datei de 18 noiembrie; Astra – FCSB în etapa a 19-a, în jurul datei de 25 noiembrie; FCSB – Viitorul şi Universitatea Craiova – CFR Cluj în etapa a 22-a, în jurul datei de 16 decembrie.

Ultimele etape din sezonul regulat vor avea loc la începutul lui 2018, începând din 3 februarie. De la începutul lunii martie încep meciurile din play-off şi play-out. 

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version