Luni seara, în penultimul meci din etapa a 23-a a Ligii I la fotbal, Concordia Chiajna s-a impus, cu 2-1, împotriva formaţiei Dinamo Bucureşti.

Victoria a venit pe un plus de eficienţă a gazdelor, la capătul unui meci în care ambele formaţii au avut evoluţii modeste, deşi Dinamo a avut în faţă una dintre codaşele clasamentului.

Este al doilea eşec la rând suferit de Dinamo în sezonul de primăvară, iar înfrângerea suferită luni pune în mare pericol participarea “câinilor” în play-off.

Sătul de evoluţiile neconvingătoare ale echipei, managerul Adrian Mutu a decis să ia problema în propriile mâini. “Briliantul” pregăteşte debarcarea lui Ioan Andone, cu care oricum nu s-a înţeles bine până acum, şi vrea să-l aducă pe postul de antrenor pe bunul său prieten Cosmin Contra.

Interesant este că dacă ratează calificarea în play-off, Dinamo intră serios în zona fierbinte a retrogradării. După cum se ştie, punctele se înjumătăţesc la intrarea în play-off sau play-out, iar în acest moment trupa din “Ştefan cel Mare” ar fi la doar şase puncte deasupra locului de baraj. 

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version