Real Madrid este ca și calificată în semifinalele UEFA Champions League, după ce marți seara s-a impus clar, scor 3-0, pe terenul lui Juventus Torino, în prima manșă din sferturile de finală.

Eroul meciului a fost, evident, portughezul Cristiano Ronaldo, fotbalist care și-a trecut în cont două goluri și o pasă decisivă.

Însă una dintre execuții, cea de la golul de 2-0, din minutul 64, le-a închis practic lumina torinezilor. Cristiano Ronaldo a punctat cu o foarfecă superbă, profitând marcajul larg al veteranilor Chiellini, 34 de ani, și Barzagli, 37 de ani, și de pasivitatea lui Buffon, care a arătat că, la 40 de ani, nu mai are reflexele din tinerețe.

A fost golul în urma căruia Cristiano Ronaldo a fost aplaudat de întreg stadionul. Portughezul și-a încununat seara cu o pasă de gol dată la reușita de 3-0 a lui Marcelo.

Și Bayern Munchen a făcut un pas mare spre semifinalele UEFA Champions League. Bavarezii s-au impus, scor 2-1, pe terenul formației FC Sevilla.

Gazdele au deschis scorul, prin Sarabia, dar nu s-au putut proteja în fața tăvălugului nemțesc. Jesus Navas, autogol, și Thiago Alcantara au semnat golurile oaspeților, ambele venite în urma unor incursiuni ale lui Ribery.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version