Etapa a noua a play-off-ului Ligii I la fotbal a debutat, sâmbătă seara, cu victoria obţinută de Dinamo Bucureşti, elevii lui Cosmin Contra impunându-se la pas, scor 3-0, pe terenul formaţiei CFR Cluj.

Mai atenţi la finalizare, oaspeţii au profitat din plin de greşelile din apărarea adversă şi au punctat de trei ori în repriza a doua, prin Filip, Hanca şi Bumba.

În urma acestui succes, Dinamo Bucureşti a trecut, cel puţin pentru moment, pe primul loc al clasamentului. Trupa lui Cosmin Contra are un punct avans faţă de FCSB şi Viitorul Constanţa, dar antrenorul dinamovist îndeamnă la calm în condiţiile în care contracandidatele au câte un meci mai puţin disputat.

Viitorul joacă duminică la Craiova, cu CS Universitatea, de la 21.15, iar FCSB dă piept luni cu Astra Giurgiu în deplasare, de la 20.30.

Şi este de aşteptat ca cel puţin Viitorul să aibă o misiune accesibilă în condiţiile în care Mihai Rotaru, patronul Universităţii, a anunţat că echipa sa va folosi juniorii.

Mihai Rotaru la DNA…

Mişcarea lui Rotaru este una cu două feţe. Oficial, oltenii vor să-şi menajeze titularii pentru returul cu FC Voluntari din semifinalele Cupei României. Neoficial, atacat în trecut de Gigi Becali, afaceristul oltean face tot posibilul ca FCSB să nu devină noua campioană a României.

Cert este că bătălia pentru titlu se va da până în ultima clipă, la fel ca bătălia pentru retrogradare. FC Voluntari a trecut de ACS Politehnica Timişoara cu 2-1, iar Concordia Chiajna s-a impus, cu 2-0, în partida cu ASA Târgu Mureş.

Etapa a noua din play-out continuă, duminică, cu FC Botoşani – Gaz Metan Mediaş şi se va încheia, luni, cu CSM Politehnica Iaşi – Pandurii Târgu Jiu.

În acest moment, ASA Târgu Mureş pare condamnată la retrogradare. A doua echipă retrogradată, dar şi formaţia care joacă baraj cu locul 3 din Liga a doua ar urma să se decidă dintre Pandurii Târgu Jiu, Concordia Chiajna şi ACS Politehnica Timişoara.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version