Dinamo Bucureşti continuă să treacă printr-o perioadă dificilă, trupa lui Vasile Miriuţă impunându-se greu în Cupa României, pe terenul Universităţii Cluj, formaţie care totuşi provine din Liga a treia.

 

Deşi adversarii au avut pe teren jucători precum Dorin Goga, George Florescu sau Gabi Giurgiu, dinamoviştii şi-au luat de sus rivalii şi au fost la un pas să fie taxaţi încă din minutul 5.

Din păcate pentru gazde, Gabi Giurgiu a executat slab un penalty obţinut de Goga şi Brănescu a respins, păstrând tabela imaculată.

Dinamo a deschis scorul în minutul 14. Corbu a punctat cu o lovitură cu capul, după un balon aruncat la bătaie de Hanca.

Gazdele, susţinute frenetic de circa 10.000 de spectatori, au egalat înainte de pauză. Goga a înscris şi el cu o superbă lovitură cu capul.

Cum până la final nu s-a mai marcat, U. Cluj şi Dinamo au trecut în cele din urmă la prelungiri şi, apoi, lovituri de departajare.

Dinamoviştii au ratat primii, şutul lui Anton fiind parat de Albuţ. Însă clujenii au irosit trei dintre cele patru lovituri de departajare executate.

Goga, Florescu şi Chiş au şutat, pe rând, peste transversală. Steliano Filip, Rivaldinho şi Salomao au punctat pentru Dinamo şi au făcut inutil golul lui Ursu, astfel că Dinamo se califică în sferturile de finală ale Cupei României, după lovituri de departajare.

Tot miercuri, şi Gaz Metan Mediaş a obţinut calificarea în antepenultima fază a competiţiei, după 1-0 în deplasare cu CS Mioveni.

Joi avem ultimele trei partide din optimi, respectiv AFC Hermannstadt – Juventus Bucureşti (14.00), Chindia Târgovişte – Astra Giurgiu (18.30) şi ACS Politehnica Timişoara – FCSB (21.30).

Toate partidele sunt transmise în direct de Digi Sport 1 şi Telekom Sport 1, urmând ca jocul de la Timişoara să fie transmis în direct şi de PRO TV.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version