Sâmbătă seara, în primul meci din etapa a 19-a a Ligii I la fotbal, AFC Hermannstadt și Dinamo București au încheiat la egalitate, 1-1.

A fost un meci echilibrat, dar de slabă factură tehnico-tactică, niciuna dintre formații nearătând că merită un loc mai bun în clasament decât cel pe care se află la momentul actual.

Deși i-a aruncat în luptă încă din primul minut pe Montini, Zenke sau Ait-Atmane, jucători pe care i-a adus personal la echipă, Mircea Rednic a fost salvat de deja veteranul Sergiu Hanca, fotbalist care a deschis scorul în minutul 10.

Dinamo nu și-a găsit cadența dorită, astfel că sibienii au pus stăpânire pe joc și au egalat, în minutul 32, prin Petrișor Petrescu.

S-a terminat 1-1 și criza devine una acută în tabăra lui Dinamo, formație care rămâne pe locul 11, primul de deasupra liniei fierbinți a clasamentului, și riscă să fie depășită de Dunărea Călărași și Concordia Chiajna.

Situația oarecum normală dacă ne gândim că Dinamo a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie, trupa antrenată de Mircea Rednic obținând ultimul succes în urmă cu mai mult de o lună, 1-0 la Voluntari.

AFC Hermannstadt este pe 8 în acest moment, dar la cum joacă are șanse extrem de mici să prindă un loc de play-off.

Programul celorlalte meciuri din etapa a 19-a a Ligii I arată astfel:

Sâmbătă, 8 decembrie

20.00, CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș

Duminică, 9 decembrie

14.00, Politehnica Iași – Dunărea Călărași

17.00, Astra Giurgiu – Concordia Chiajna

20.00, FCSB – Viitorul Constanța

Luni, 10 decembrie

17.30, Sepsi Sf. Gheorghe – FC Botoșani

20.00, CS Universitatea Craiova – FC Voluntari.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version