Vineri seara, în primul meci din etapa a 16-a a Ligii I la fotbal, Dinamo București și Gaz Metan Mediaș au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Dinamo a ratat o șansă importantă de a se apropia de locurile de play-off dar, dacă ar fi să ne luăm după ce s-a jucat în ‘Ștefan cel Mare’, oamenii lui Mircea Rednic ar trebui să se considere norocoși cu punctul obținut.

Fortes și Fofana au ratat ocazii uriașe înainte ca Trif să deschidă scorul pentru medieșeni. Mai mult, Popescu, de la Dinamo, a fost eliminat în minutul 87, însă gazdele au reușit, în cele din urmă, să egaleze la ultima fază a meciului, grație unui gol superb înscris de Salomao.

La finalul partidei, Mircea Rednic a recunoscut superioritatea adversarilor, în timp ce Mihai Teja, antrenorul medieșenilor, a precizat că punctele pierdute pe final sunt prețul plătit pentru punctele câștigate pe final de Gaz Metan, de-a lungul sezonului.

În acest moment, Gaz Metan este pe locul 5, la patru puncte de liderul CFR Cluj, în timp ce Dinamo este pe locul 8, la două puncte de play-off.

Sâmbătă, în Liga I se joacă Sepsi Sf. Gheorghe – Astra Giurgiu (16.00) și Concordia Chiajna – CFR Cluj (18.30).

Duminică avem Dunărea Călărași – AFC Hermannstadt (13.30), FC Voluntari – Viitorul Constanța (17.30) și Politehnica Iași – FCSB (20.30).

Etapa se încheie luni seara cu partida FC Botoșani – CS Universitatea Craiova, meci care se va disputa de la ora 20.30.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version